Din nye private pasningsordning

Ny privat pasningsordning

PRIVAT PASNINGSORSDNING – INAS BØRNEHUS DUFTER AF LEG (OG LÆRING)

Om morgen når I kommer forbi Gl. Kongevej 3, oplever i atmosfæren. Det er som om luften er lidt andeledes. Mågerne fra lystbådehavnen svæver over huset. Marielundskoven ligger lige for enden af vejen. Måske er de første blade begyndt at falde af træerne. I haven står to kurve fyldt med æbler. Dem har børnene selv været med til at forberede.

På havebordet ligger kastanjer – klar til at blive “tryllet” om til fabeldyr. Indenfor i køkkenet dufter det af hjemmebagt brød. Børnene har selv bestemt hvilken slags vi bager i dag. En af drengene har glutenallergi, men det betyder ingenting – hvor her er hverken gluten eller E-numre. Kun rene råvarer og empatiske tilsætningsstoffer.

“Hvad skal vi lave idag?”, spørger Jonas på 2 et halvt. Jeg spørger hvad han og de andre børn har lyst til Selvfølgeligt har jeg også altid en masse idéer i skuffen.

MEN børnene og I forældre har stor indflydelse på dagligdagen. Børneværelserne (for der er jo hele 2), indbyder til leg. Idag har jeg fået en idé, sanseintegration i børnehøjde. Vi bygger videre på kastanjedyrene og smager på de friske æbler. Inden middag går vi en tur ud i haven og leger på motorikbanen. Sofies far har ringet og sagt at han bliver forsinket i eftermiddag. Cirka en halv times tid. Det gør ikke noget. Jeg er fleksibel og venter med glæde sammen med Sofie. Emma på tre har på det seneste haft lidt udfordringer med at lege sammen med Sofie. Hun føler sig lidt udenfor. Det har jeg opdaget. Og med mine redskaber i Anerkendende Pædagogik får vi hurtigt løst op på det. Imorgen er der endnu nye udfordringer. Jeg står klar med værktøjerne og et smil :)

Opskriften på en god børnepasser Når du vælger en uddannet børnepasser, får du mere. Læs om forskningen fra Aarhus Universitet her…

Læs mere…

Opskriften på en god børnepasser
Ina - Inas børnehus

Når du vælger en uddannet børnepasser, får du mere.

Læs mere…